Home office

Tisztelt Tulajdonosok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a sajnálatos kialakult helyzetre való tekintettel, a kiadott közleményeknek megfelelően, de elsősorban mindenkinek az egészsége védelmében a közös képviselet átmenetileg módosítani kényszerül a munkafolyamatait, így csütörtöki naptól otthoni munkavégzésre rendezkedünk be.

Természetesen a Társasház képviselete folyamatosan, megszakítás nélkül üzemel,

ugyanakkor a munkafolyamatok átfutási idejében jelentős késedelemre lehet számítani.

Az iroda használatának mellőzése okán a számítástechnikai rendszerek otthonainkban kerülnek beüzemelésre, így sajnos bizonyos tárgyi eszközöket (pl.: fax, fénymásoló gép, stb.) is mellőznünk kell átmenetileg.

Továbbá a kialakult helyzet súlyosságától, illetve az ez alapján meghozott, hatósági döntésektől függően minden (nem Társasházi) ügyintézés drasztikus lelassulására lehet számítani.

A közös képviselet igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közös képviseleti teendők ellátása a lehető legzavartalanabbul működjenek, ennek ellenére vélhetően lesznek olyan esetek mikor szíves türelmüket kell kérnünk egyes ügyek intézéséhez (pl.: levelek érdemi megválaszolása, stb.).

A munkafolyamatok korlátozása miatt a tennivalókat, megkereséseket, beérkező leveleket, stb.  priorizálnunk kell, hogy legyen lehetőségünk az esetleges vészhelyzetek elhárítására, a komolyabb problémák megoldására és a Társasház lehető legzavartalanabb működésének biztosítására.

Kérem Önöket, hogy az elkövetkező időkben (a kihirdetett vészhelyzet időtartama alatt) kérdéseiket, megkereséseiket Önök is mérlegelni szíveskedjenek, valamint az esetleges késedelmes válaszokért, néha határidő csúszásokért (pl.: Egyenlegközlők, elszámolások, stb.)

MEGÉRTÉSÜKET ÉS SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK!

 

A kihirdetett vészhelyzet ideje alatt

MINDEN DOKUMENTUM KIZÁRÓLAG ELEKTRONIKUS ÚTON KERÜL MEGKÜLDÉSRE

, ezért kérem Önöket, hogy amennyiben még nem tették meg, úgy a közös képviselet számára az email címüket mihamarabb megadni szíveskedjenek, illetve ezen idő alatt, akinek lehetősége van megkereshet messengeren is.

Mobiltelefonos elérhetőségünk természetesen továbbra is hívható, de kérem Önöket, hogy a kihirdetett vészhelyzet ideje alatt megkeresésük előtt, annak vészhelyzeti sürgősségét, illetve esetleges halaszthatóságát mérlegelni szíveskedjenek.

 

Tisztelettel,

 

Egyed Szilvia

közös képviselő