Bemutatkozunk

Cégünk, az Adatnet Kft. immár több, mint 10 éve foglalkozik társasházak közös képviseletével, társasházkezeléssel. Az elmúlt évek alatt kellő tapasztalatra és szakmai rutinra tettünk szert, ahhoz, hogy magas színvonalú, tulajdonos szemléletű munkát végezhessünk. Munkatársainkkal minden társasház esetében arra törekszünk, hogy egy állandó épület menedzserrel álljanak kapcsolatban, aki mindig átlátja az épületet és a történéseket.

Hosszú távú ingatlankezelési és társasház üzemeltetési gyakorlatából eredően az Adatnet Kft-megbízható és rendezett alvállalkozói és iparos háttérrel, a biztonságos üzemeltetéshez szükséges szakember gárdával, jogi és pénzügyi tanácsadókkal áll kapcsolatban. Az Európa-Lakókert II. Társasház projektvezetőjeként kifejezetten jártas az új épületek üzembe helyezésében, mind műszaki, mint pénzügyi és jogi területen, a garanciális és szavatossági hibák koordinálásában, kezelésében.

Jelenleg üzemeltetett társasházai: Európa-Lakókert II. Társasház (2006 óta, 187 albetét), Európa-Lakókert I. Társasház (2010 óta, 206 albetét), Árpádföld Lakókert Társasház (2012 óta 220 albetét), Csabaliget Start Társaház (2018 óta, 47 albetét).

Jogi háttér: cégünk szoros kapcsolatban van a polgári jogban elismert, az új építésű társasházak ügyeiben nagy tapasztalattal rendelkező ügyvédi irodával. Az új társasházi törvényt ismerik és alkalmazzák.

Döntéseinket minden esetben a Társasház mindennapi életének alapos ismerete alapján, a probléma alapos megismerése és vizsgálatát követően, az Önök bevonásával hozzuk. Fontosnak tartjuk a folyamatos párbeszédet és az állandó személyes jelenlétet a kezelt társasházakban.